Påske status fra den grønne frisør!

Forår – sol – sommer og masser af opsætninger!

april 2014 254april 2014 253maj 2014 182 maj 2014 183

Det er et par uger siden jeg sidst har været herinde. Jeg ville gerne have mere tid til at fortælle historier, da jeg oplever så meget i min hverdag med familie, arbejde og kunder. Men I kender det jo sikkert at døgnet kun har 24 timer og derfor må man prioritere. Det går desværre udover min blog. Det kræver lidt mere teknisk, når jeg skal blogge og derfor er det nogle gange jeg kun får det lagt ud på FB eller instagram, da det er hurtigere. Jeg ville ønske, jeg også havde evner indenfor computer verdenen, men der må jeg sige, jeg står lidt af nogle gange. Faktisk er det (næsten) det eneste, der kan få mig til at rive håret af mig selv af afmagt, når teknikken driller og der ikke længere findes nogen logik! Derfor, at jeg har kastet mig ud i at blogge lidt, er egentligt utroligt. Men jeg har stor glæde ved at dele lidt fra min grønne frisørverden med jer herinde, så jeg fortsætter og håber jeg kan blive ved med det.
Foråret står på mange opsætninger med konfirmander og brude. Jeg elsker denne kreative side af mit fag 🙂 Her har I et lille smugkig på det jeg fik taget billeder af i farten ind i mellem min travle hverdag i salonen 😉 Jeg håber at blive bedre til at tage flere billeder, da jeg får fingrene i så meget lækkert hår på mine skønne kunder!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påske status fra den grønne frisør!