Naturlig vippeforlængelse!

Hvad du ønsker skal du få – men det kræver tålmodighed!

Maja da hun startede i salonen i foråret 2013 som brunette.

Maja da hun startede i salonen i foråret 2013 som brunette.

aug 2013 130 Efter første lysning!

aug 2013 120

jan 2014 238
Efter anden lysning!

feb 2014 046
Efter tredje lysning!

feb 2014 047

Undskyld, jeg har været fraværende på bloggen den sidste uge. Men jeg har haft hænderne fulde og med to drenge på henholdsvis 4 år og 8 ½ mdr. kunne jeg godt bruge et par timer ekstra i døgnet;-) Jeg har også haft travlt i salonen og det er jo dejligt 🙂
Dette indlæg handler om at være realistisk i forhold til et ønsket resultat af hårfarve og processen i det, når man ønsker at gå fra at være mørkebrun og til at være mere naturlig brun med lyse nuancer. Maja, på billederne, startede som mørkebrun. I august måned 2013 besluttede vi at lave hende lysere med ombré effekt. For at blive lysere fra en mørkebrun farve skal man igennem nogle varme toner/kobbertoner i håret. Der er ca. 2 mdr. imellem hendes farvninger. Med det interval skåner man håret mest muligt. Som I kan se på de sidste billeder er det lykkedes os at nå frem til et smukt naturligt resultat. Det er en proces på 6 mdr. med 8 uger imellem hendes farvninger. Hendes hår er stadigvæk sundt og blankt!
Grøn-skøn-køn – We love it!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturlig vippeforlængelse!