Er der noget der hedder en kunstner-kok ;-)?

Supernova laver stjernehår med et strejf af fersken!

Louise før

Louise før

Louise før

Louise før

Louise efter

Louise efter

Louise efter

Louise efter

Louise´s hår var en af dagens spændende opgaver. Det er første gang jeg har hænderne i hendes hår og hun har været tålmodig, da hun har ventet 6 uger på at komme til i min “varme” stol 🙂
Louise har længe ledt efter en frisør, der kunne give hende denne peach tone i håret. Der var ingen af de frisører som hun besøgte i Kolding der ville hjælpe hende, men så var det godt hun kom i mine hænder. Jeg elsker at lege med farverne og det kræver virkelig god kontrol af farvenuancerne og stor ekspertise at nå frem til dette pastel look. Jeg stoler på mine farver, mit koncept og mine evner. Først fik Louise lyse reflekser i og derefter en toning. Det blev super smukt og farven hedder peach (fersken) i fagsprog, den er blandet med fem forskellige farvenuancer for, at få den helt “sarte” farvenuance. Farven er blevet smuk og passer perfekt til Louise. Jeg elsker at være grøn frisør og er stolt af alt det smukke hår der går ud af min dør!

Grøn- skøn – køn!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er der noget der hedder en kunstner-kok ;-)?