"Spiselig" makeup :-)

En stormfuld jul også i bogstavelig forstand ;-)

Vores juletur og en stolt juletræsmand :-)

Vores juletur og en stolt juletræsmand 🙂

Mormors hjemmelavede æbleskiver og min hjemmelavede rødkål med æbler og tranebær :-)

Mormors hjemmelavede æbleskiver og min hjemmelavede rødkål med æbler og tranebær 🙂

Vi nåede det hele og det er jul! Det er en veltrængt og velfortjent juleferie, der venter forude. Det er 3½ måned siden jeg startede på arbejde igen efter min barsel og i går d. 23. 12. fyldte min yngste søn 7 mdr. Det har været skønt at komme tilbage på arbejde og selvfølgelig også hårdt. Det, der driver værket er, at jeg elsker mit arbejde og mine kollegaer. Stille og roligt har jeg fundet en balance imellem børn og arbejde. Det kræver et godt bagland og der kan jeg kun takke min familie og min skønne mor for at hjælpe og selvfølgelig mine gode veninder.

Vi fik besøgt Christiansfeld, som kun lægger 10 min kørsel fra Kolding. Her må man jo besøge honningkagehuset og gå en tur i de små gader med deres hyggelige julestjerner som kendetegner byen. Vi fandt et sted på vejen hjem, hvor vi kunne købe os et juletræ.

Nu er rødkålen snittet og kartoflerne kogt og om lidt skal den faserede kalkun i ovnen. Den er bestilt hos slagteren i Kvickly i Vejen, som laver farsen med enebær og udbener kalkunen ligetil at smide i ovnen. Dejlig nemt 🙂 Ris a la manden er i år et forsøg. Den er lavet på fuldkornsris og palmesukker. Axel på 4 år har godkendt den efter at have slikket skålen 😉

Glædelig jul derude og godt nytår til alle!

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Spiselig" makeup :-)