På besøg i kvindehuset Kolding

Mr. Movember Vs. Mrs. Decembeaver

Lige for tiden går min mand rundt og ligner SuperMario fra Nintendo. SuperMario kan jo ,prale af et meget flot moustache, må man sige. Jeg synes det er skønt at se alle de mænd der lader overskægget stå, også dem, som ikke har nogen særlig skægvækst at byde ind med. De kæmper en brav kamp og med sved på panden springer der et par skægstubbe frem under næsen, som viser at de støtter kampen mod prostata kræft. Det er en fornøjelse at stå i køen i netto og iagttage:” Gad vide om ham dér er med i movember eller han virkelig altid render rundt og ser så fjollet ud?” Det er jo ikke alle, der kan bære et overskæg som SuperMario 😉 Underholdning det er det i hvert fald for os kvinder! På den anden side måske også lidt pinligt når man skal til selskaber og ens mand ligner en teenager med dun på overlæben. Mens man forsøger at berolige sig selv og tænke:” Det støtter en go´sag, det støtter en go´sag…!” Indtil man når frem til selskabet. Fx i lørdags da vi skulle til Mortens aften! Det var en stor familieforsamling og jeg havde sagt til mig selv at jeg IKKE ville løbe i forvejen ind til selskabet og  bryde ud med :” Ja, altså det er movember min mand støtter?!!” – inden han overhovedet er kommet ind af døren. Så jeg bemærker deres stirren på det moustache han har fået lagt på overlæben, som jo ikke er diskret da det er sort! Jeg tænker gad vide hvornår nogen spørger til hans nye look. Først da anden er blevet spist, spørger min søster:” Støtter du movember eller er det ny stil?” Så er hun sikker på hun ikke fornærmer nogen. Jeg ånder lettet op:” JAAA ha ha – er du gal så fjollet skal han da ikke blive ved at se ud!” Hvortil hele selskabet siger:” Nååååh…” og så giver hele hans look jo mening. På lørdag skal vi holde navnefest for vores yngste dreng og der siger han dog, at han vil barbere det af, men på en måde synes jeg det kunne være god underholdning. Vores drenge vil helt sikkert grine af de billeder, der bliver taget fra dagen om 15 år, når de selv får dun på overlæben.

Men kære søstre hvad siger I til decembeaver? Jeg synes det er genialt. Lad os da også lade vores hårvækster stå og droppe bikini linien for en gangs skyld. Det varmer også lidt på lårene her i december måned og så slipper vi for indgroede hår og diverse 😉 Tjek det her link ud – det er megasjovt! http://www.youtube.com/watch?v=fp3Bns-bCv4

tom shellek

Tom Selleck bærer det også flot!

supermario

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På besøg i kvindehuset Kolding