Mr. Movember Vs. Mrs. Decembeaver

Gravid – grøn frisør – go´samvittighed!

Dagligt i salonen har vi gravide, der ringer og spørger til vores hårfarver, pga. at de er gravide og ønsker at farve deres hår og undgå kemiske stoffer. Som svar på dette, vil jeg sige, at vi følger anbefalingerne fra Sundhedsstyrrelsen om at undgå kemi mens man venter sig. Vi er en grøn salon, som arbejder med mindre kemiske produkter end de traditionelle saloner. Det er stadigvæk kemi, men vi kalder det grøn kemi. Det lugter ikke som andre kemiske produkter. Derfor indånder vi heller ikke de kemiske dampe, som gør at traditionelle frisører må står under kraftig udsugning, når de farver. Og i nogle tilfælde taber de deres fingernegle, hvis de ikke bruger handsker. Derfor er vores indeklima også bedre. Både for os, der arbejder i salonen og for vores kunder, som ofte sidder der et par timer ad gangen. Min egen allergi med besværet luftveje og løbende næse er forsvundet. Mine medarbejders allergi forbedres kraftigt, når de starter hos mig i salonen. Det i sig selv er en bekræftelse på, at vores produkter er bedre. Vores kunder oplever, deres hår bliver kraftigere og hårkvaliteten bliver bedre. Når det er sagt, så skal man som gravid altid lytte til sig selv og hvad man har det godt med at gøre, mens man venter sig. Vi har mange gravide som finder ud af, de venter sig og kommer så til os, hvor vi finder en farveløsning, så de i deres graviditet ikke skal farves så ofte. Farven kan også holdes fra hårbunden så man ikke kommer i kontakt med huden. Farverne holder ligeså godt som de traditionelle om end ikke bedre, da skællaget ikke bliver ødelagt. Til de gravide der vælger ikke at farve deres hår må jeg sige, sørg for at vælge en grøn salon eller en miljøbevidst salon at blive klippet i. Hvis I sidder i en almindelig salon, hvor de andre kunder bliver permanentet eller farvet, så sidder I og indånder de samme kemikalier, som hende, der bliver behandlet med dem: Selvom I tror I selv har valgt det fra ved kun at blive klippet. Besøg en grøn salon og bemærk indeklimaet når I tager en dyb vejrtrækning i salonen og mærk forskellen.

Når du som frisør, først er blevet grøn – ” you´ll never go back!”;-) Husk også hudplejen. Hos os er det kosmetologklinik By Torp ved Annette som rådgiver i grøn hudpleje og kosmetik uden hormonforstyrrende stoffer, men som stadigvæk lever op til den kvalitet vi sætter i højsædet hver dag i vores grønne skønhedshus. Besøg os i salonen eller book tid http://www.supernovahair.dk/

Jeg har født to sunde og raske drenge som ingen allergier har, og jeg har arbejdet med god samvittighed, hver dag under min graviditeter og også selv farvet mit hår.

Jeg elsker at være grøn frisør – Grøn er det nye sort!

Direct-mail

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mr. Movember Vs. Mrs. Decembeaver