Melonfarvede læber giver forårsfeber!

En forårsdag!

marts 2014 060

Hver anden lørdag holder jeg salonen lukket. Her nyder jeg at tilbringe tid sammen med mine to drenge og familien. Min ældste søn Axel på 4 år går til håndbold hver lørdag. Når jeg har frilørdag pakker jeg drengene (Axel og Jarl) og så tager vi til håndbold lørdag formiddag, mens min mand er på arbejde. Min yngste søn Jarl er nu 9 mdr. og elsker at være med storebror til håndbold. Denne weekend bød på skønt forårsvejr og det nød vi i fulde drag over på Fyn hos min søster og familie. En dejlig tid vi går i møde med mere ude liv og sol på kinderne!
Jeg går også en travl tid i møde i salonen. Jeg ser frem til at lave dejlig sommerhår og skønne opsætninger til konfirmationer og bryllupper. Selvom jeg står alene i salonen, har jeg heldigvis min skønne kompagnon Annette, kosmetolog By Torp. I en travl hverdag er det skønt vi kan hjælpe hinanden og “spare” sammen.

Ring eller skriv til os hvis I har spørgsmål ang. tider eller spørgsmål til behandlinger – www.supernovahair.dk / www.by-torp.dk. Vi ønsker jer et skønt forår derude!

GRØN-SKØN-KØN!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Melonfarvede læber giver forårsfeber!